Mos

Heeft u weleens gedacht aan een wand bekleed met mos? Met een wand van mos heeft u een unieke blikvanger in huis die mensen niet snel zullen vergeten! Een moswand is levensecht, blijft jarenlang goed en heeft geen onderhoud nodig. Een muur van mos ziet er niet alleen spectaculair uit, het heeft ook een positief effect op ons welzijn.

Het mos wat wij leveren komt van onze trouwe partner Nature at home, die enkel en alleen natuurlijke en duurzame wandbekleding produceren. Het mos wat gebruikt wordt komt uit zogenaamde Tundra’s, grote gebieden aan de rand van een poolgebied, of een woestijn. Het mos van de Tundra weet te overleven in de meest extreme omstandigheden.

De toepassingen van dit mos zijn legio. Met hun vele groentinten vormen ze een organische wand. Een mooi alternatief voor levende planten en een natuurlijke blikvanger voor ieder interieur.

Mensen hebben een natuurlijke behoefte aan groen in hun omgeving. Een groene omgeving draagt in belangrijke mate bij aan de gezondheid, het geluk en de motivatie van mensen. Het zorgt immers voor zuurstof, voedsel én voor een prachtige verscheidenheid aan vormen en kleuren. Zo draagt een moswand in uw interieur altijd bij aan een gevoel van welbehagen!

Voordelen van een moswand:

  • Een moswand heeft geen onderhoud nodig
    Het zorgt voor een prettige akoestiek in de ruimte
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren
  • Een moswand heeft een natuurlijke uitstraling
  • Groen in de woning heeft een positief effect op ons welzijn
  • Het is een unieke blikvanger
  • Mos is geïmpregneerd waardoor het elastisch en groen blijft

Laat u inspireren

We hebben de afgelopen jaren de afwerking van velen bestaande en nieuwbouwwoningen mogen verzorgen.
Een greep van de resultaten vind u hier. Laat u inspireren.

Prijsopgave aanvragen