Schilderen / Latex spuiten

Wilt u uw wanden een opfrisbeurt geven? Wij maken van elke muur een meesterwerk! Het laten schilderen van uw wanden zorgt ervoor dat uw interieur een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Kiest u bijvoorbeeld voor een lichte basiskleur, dan creëert u meer levendigheid door een kleine wand een opvallende, afwijkende kleur te geven. Wilt u liever twee ruimtes bij elkaar laten lijken? Dan is het schilderen van de wanden en het plafond in dezelfde kleur een goede keuze.

Andere soorten verf

In sommige situaties en ruimtes is een ander soort verf gewenst. Denk hierbij aan:

  • Effectverven: wilt u uw wanden een verrassend effect geven? Met effectverven als kalk/krijtverf, schoolbordverf en magneetverf creëert u een geheel nieuwe uitstraling.

  • Afwasbare verf: afwasbare verf is perfect voor gebruik in bijvoorbeeld de kinderkamer of keuken.

Airless verfspuit

Naast het traditioneel schilderen met de roller en kwast, kunnen we ook met een airless verfspuit latexverf op uw wanden aanbrengen. Door deze nieuwe spuittechniek toe te passen ontstaat een egale structuur. Het eindresultaat is mooier én strakker dan het traditioneel rollen – mits de ondergrond goed wordt voorbereidt. Hierbij is het schuren en plamuren essentieel voor een strak eindresultaat. Zowel de kleur als het soort muurverf is belangrijk om het gewenste effect te krijgen. Wij adviseren u graag over ons ruim assortiment aan kleuren en muurverf.

Laat u inspireren

We hebben de afgelopen jaren de afwerking van velen bestaande en nieuwbouwwoningen mogen verzorgen.
Een greep van de resultaten vind u hier. Laat u inspireren.

Prijsopgave aanvragen